onsdag den 30. marts 2011

Butterchicken. Smør med smør!


75g smør
1 stort hakket løg (brugte også et par forårsløg)
1 tsk kanel
1 tsk gurkemeje
1 tsk røget paprika
chili efter smag
1 spsk revet ingefær
1-2 fed hvidløg
Stor håndfuld hakkede mandler
1 ds flåedetomater (bruger selv cherrytomater)
Lidt tomatpure
5 spsk ymer/cremefraice/yelette det bestemmer du selv.
3 spsk peanutbutter

Steg 2 kyllingfileter for sig selv, krydr med salt og peber. Tag det af og læg det på en tallerken. På samme pande, smelter du alt smøret, tilsætter løg, kanel, gurkemeje, paprika, chili, revet ingefær, hvidløg og de hakkede mandler. Lad det stege sammen i et par minutter og tilsæt så, de flåedetomater, tomatpureen, cremefraice og peanutbutteren. Lad det simre i 2-3 min, tilsæt så kyllingen igen, og lad det få 3 min mere.

Serveres med groft brød og en god salat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar